De dienstverlening van Caravanstalling Brasser bestaat uit het stallen van caravans, boten, paardentrailers en aanhangwagens. Ook het vervoer van uw caravan van en naar één van de campings in Bakkum of Castricum kan door ons verzorgd worden.

Jaarstalling buiten
De reguliere buiten stalling plaatsen zijn op tegels en de caravans hebben een vaste plaats. Op deze plaats kunt u - tijdens de openingstijden - zonder afspraak uw caravan halen en brengen.

Zomer buiten en winter binnenstalling
Zomer buitenstalling in combinatie met winter binnenstalling is ook mogelijk. Gedurende de winter binnenstalling is uw caravan echter niet bereikbaar. In de zomer heeft uw caravan een vaste plaats buiten op de tegels en kunt u uw caravan - tijdens de openingstijden - zonder afspraak halen en brengen.

Caravans op campings uit Bakkum en Castricum
Voor caravans die in de zomer op één van de campings in Bakkum of Castricum staan, is bij ons winterstalling buiten mogelijk. Het vervoer van uw caravan van en naar de camping wordt door ons verzorgd.

Het bedrijf Caravanstalling Brasser is op 1-1-2000 opgericht door de broers Jan en Ton Brasser en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nr. : 37087915.
BTW: NL.8092.25657.B01